Εξαφάνιση 41χρονης: Στο «μικροσκόπιο» δύο μηνύματά της και η καταγγελία για διάρρηξη

Εξαφάνιση 41χρονης: Στο «μικροσκόπιο» δύο μηνύματά της και η καταγγελία για διάρρηξη

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

Ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ο σύντροφός της καταγγέλλει ότι παραβιάστηκε το σπίτι του.

Η εξαφάνισή της εγκύου και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού δηλώθηκε την Τρίτη, και δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα φέρεται να πήρε χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ από τον σύντροφό της, πριν εξαφανιστεί.

Ο σύντροφός της έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. Ερευνα διεξήχθη στο σπίτι όπου διέμενε με τη 41χρονη και εξετάζεται το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, καταγγέλλει ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα –που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα– διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή όπως και οι μπαλκονόπορτες. Ελειπαν επίσης κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT