Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων – Τρεις συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων – Τρεις συλλήψεις

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων, καθώς και ακόμη 6 ατόμων

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής για εμπλοκή σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Πρόκειται για γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για μαστροπεία, πορνογραφία και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι συλλήψεις έγιναν στις περιοχές του Κολωνού (η 31χρονη), της Εκάλης (ο 33χρονος) και του Κορυδαλλού (ο 55χρονος). Προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων, καθώς και ακόμη 6 ατόμων.

Το χρονικό

Από αρχές του 2022, η 31χρονη από τον Κολωνό, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία. Ο 33χρονος συλληφθείς, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου προγραμματίστηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος, ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στο σπίτι του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού 100 ευρώ.  

Κατά τη διάρκεια διάπραξης των εγκλημάτων, τα θύματα ήταν ηλικίας 15, 16 και 17 ετών. Η 31χρονη εκμεταλλευόταν τη γνωριμία που είχε με τη 15χρονη, ασκώντας της πίεση. Τα ραντεβού λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Από την προανάκριση προέκυψε πως θύματα του κυκλώματος έχουν πέσει τουλάχιστον άλλες δύο ενήλικες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT