Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μήνυση στον κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση από την οικογένεια του 31χρονου

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μήνυση στον κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση από την οικογένεια του 31χρονου

Η οικογένεια του εξαφανισμένου 31χρονου από το Μεσολόγγι κατηγορεί για ψευδή κατάθεση τον 50χρονο κρεοπώλη που ήταν ο τελευταίος που είδε τον νέο άνδρα πριν χαθούν τα ίχνη του

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια του εξαφανισμένου 31χρονου από το Μεσολόγγι κατηγορεί για ψευδή κατάθεση τον 50χρονο κρεοπώλη που ήταν ο τελευταίος που είδε τον νέο άνδρα πριν χαθούν τα ίχνη του. 

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 50χρονος έχει επιβεβαιωμένα πέσει σε αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν, ενώ φαίνεται να προκύπτει πως ήταν ο 50χρονος που κάλεσε τον 31χρονο για να συναντηθούν. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου επιβεβαίωσε ότι κατατέθηκε μήνυση «από τις δύο αδελφές και τη μητέρα του Μπάμπη. Τα αδικήματα που έχουμε καταγγείλει είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά παντός υπαιτίου και συμμέτοχου και το έτερο αδίκημα, προσωποποιημένο στον κρεοπώλη είναι η ψευδής κατάθεση».

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εμπαίζει όλες τις Αρχές που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα. Εχει υποπέσει σε αντιφάσεις που είναι ακατανόητες, με αστείες δικαιολογίες, σε διάφορα χρονικά διαστήματα. Συνεπώς καταγγείλαμε και αυτή την πράξη» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Η κηλίδα αίματος που εξετάζουν οι αρχές

Εν τω μεταξύ, μία κηλίδα αίματος που εντόπισαν σε βάρκα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών απασχολεί τις αρχές καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη βάρκα φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που σχετίζεται με τον 50χρονο κρεοπώλη που είχε προσαχθεί για την υπόθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τις έρευνες των Αρχών για το εν λόγω πρόσωπο πυροδότησε η διερεύνηση του κινητού του κρεοπώλη, καθώς ο 50χρονος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές, μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

Ο 50χρονος και ο 31χρονος είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του δεύτερου για χρήματα που χρωστούσε ο πρώτος στον δεύτερο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Ενα από τα μηνύματα που στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τα μηνύματα αυτά είχαν διαγραφεί από το κινητό του 50χρονου αλλά οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. τα ανέκτησαν από την υπηρεσία cloud.

 
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT