Πατήσια: Η καταγγελία της 16χρονης για τον εφιάλτη στα χέρια του 56χρονου

Πατήσια: Η καταγγελία της 16χρονης για τον εφιάλτη στα χέρια του 56χρονου

Ο 56χρονος φέρεται να προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με όσα κατέθεσε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η 16χρονη μαθήτρια σε βάρος ενός 56χρονου ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία, ασελγούσε σε βάρος του παιδιού από την ηλικία των οκτώ ετών. 

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος φέρεται να προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, (από την ηλικία των 8 μέχρι τα 15) εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της. Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 56χρονος είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τελευταία φορά που το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά ήταν στις 13 Ιανουαρίου. Η 16χρονη μίλησε τελικά στη μητέρα της και στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων. Η 16χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου, κατέθεσε όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 16χρονη είπε στην αστυνομία ότι ο φερόμενος δράστης, της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της, αλλά και γυμνές του φωτογραφίες. Επίσης, της ζητούσε να του στείλει και η ίδια αντίστοιχες φωτογραφίες. 

Για τον 56χρονο σχηματίστηκε δικογραφία, και εκδόθηκε ένταλμα από τον Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών. Χτες το πρωί ο άνδρας συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον ανακριτή να απολογηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT