Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο τη Δευτέρα για τον 34χρονο Κρητικό

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο τη Δευτέρα για τον 34χρονο Κρητικό

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει αύριο, Δευτέρα, από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο 34χρονος Κρητικός που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι έξω από κλαμπ στο Γκάζι, τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου.

Εκτοτε ο 34χρονος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Εχει υποβληθεί σε δυο χειρουργεία, στα οποία οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι.

Από τους πυροβολισμούς είχαν τραυματιστεί επίσης ο αδερφός του 34χρονου και ένας φίλος τους.

Το χρονικό της επίθεσης

Η παρέα των Κρητικών είχε βγει το βράδυ της Παρασκευής, 15 Δεκεμβρίου, και διασκέδαζε, μαζί με άλλους φίλους, στο Γκάζι. 

Κατά τις 6 το πρωί, και ενώ έτρωγαν σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, ένα τζιπ έπεσε σε μια λακκούβα, με συνέπεια να λερωθούν από νερά. Αντέδρασαν και ακολούθησε διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 37χρονος οδηγός έβγαλε όπλο που είχε στην κατοχή του και τους τραυμάτισε σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω. Ενας εκ των δύο επιβαινόντων χαστούκισε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT