Συνελήφθησαν 16 άτομα που επιτέθηκαν με φωτοβολίδες σε αστυνομικούς – Τι κατασχέθηκε

Συνελήφθησαν 16 άτομα που επιτέθηκαν με φωτοβολίδες σε αστυνομικούς – Τι κατασχέθηκε

Χθες το απόγευμα 80 άτομα επιτέθηκαν σε βάρος αστυνομικών με ρίψη τουλάχιστον 5 φωτοβολίδων σε ευθεία βολή

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος 16 ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις είναι ανήλικοι, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων, περί όπλων, διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων.

Συνελήφθησαν 16 άτομα που επιτέθηκαν με φωτοβολίδες σε αστυνομικούς – Τι κατασχέθηκε-1

Αστυνομικός διαμεσολαβητής τούς ενημέρωσε ότι δεν θα επιτραπεί η κίνησή τους προς το μνημείο των Πεσόντων Ιμίων στην οδό Ρηγίλλης, καθώς πραγματοποιούνταν «αντισυνάθροιση» 150 ατόμων στην πλατεία Ρηγίλλης.

Στις 18.30, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Βερβαίνων, τα 80 άτομα επιτέθηκαν σε βάρος αστυνομικών της ομάδας Δράση με ρίψη τουλάχιστον 5 φωτοβολίδων σε ευθεία βολή, πετρών και ξύλινων κονταριών.

Συνελήφθησαν 16 άτομα που επιτέθηκαν με φωτοβολίδες σε αστυνομικούς – Τι κατασχέθηκε-2

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ακολούθησε καταδίωξη των ατόμων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν 16 άτομα κοντά στην πλατεία Μαβίλη, τα οποία πέταξαν στο έδαφος πολεμοφόδια.

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν μία ενεργοποιημένη φωτοβολίδα με εμφανή ίχνη καύσης, 20 φωτοβολίδες, 29 στειλιάρια, κράνη, γάντια και «μασελάκι» πολεμικών τεχνών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT