Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν πέντε ανήλικες για επίθεση σε 15χρονη

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν πέντε ανήλικες για επίθεση σε 15χρονη

Η 15χρονη δέχθηκε την επίθεση σε πιλοτή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας. Το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζεται δικογραφία

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ταυτοποίηση πέντε ανήλικων κοριτσιών για επίθεση σε βάρος 15χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές Αρχές.

Η αστυνομική έρευνα για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία του πατέρα του θύματος. Ειδικότερα, η 15χρονη και ο πατέρας της μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, όπου υπέβαλαν μήνυση.

Με βάση την καταγγελία, μία ανήλικη τη χτυπούσε, μία ακόμα κατέγραφε την επίθεση με το κινητό, ενώ, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο περιστατικό εμπλέκονται περισσότερα άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 15χρονη δέχθηκε την επίθεση σε πιλοτή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας. Το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζεται δικογραφία.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT