Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν πάνω από 300.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων – Τρεις συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν πάνω από 300.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων – Τρεις συλλήψεις

Εντοπίστηκαν τη στιγμή που φόρτωναν σε φορτηγό τόπια υφάσματος, που στο εσωτερικό τους έκρυβαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και με τη χρήση εικονικού τιμολογίου προορίζονταν να μεταφερθούν στο εξωτερικό

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις άνδρες συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με δράση στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση με δομημένη και διαρκή δράση, με σκοπό τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και την αποκόμιση οικονομικού οφέλους.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν πάνω από 300.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων – Τρεις συλλήψεις-1

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης σε αποθήκη που χρησιμοποιούσαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν τη στιγμή που φόρτωναν σε φορτηγό όχημα τόπια υφάσματος, που στο εσωτερικό τους έκρυβαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και με τη χρήση εικονικού τιμολογίου προορίζονταν να μεταφερθούν στο εξωτερικό.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν πάνω από 300.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων – Τρεις συλλήψεις-2

Το παραπάνω φορτηγό όχημα με επικαθήμενο κατασχέθηκε, καθώς και το εικονικό τιμολόγιο που βρέθηκε μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, καθώς και οι λοιπές επιβαρύνσεις, εκτιμάται πως ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT