Βόλος: Ανδρας χτύπησε αστυνομικούς μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο

Βόλος: Ανδρας χτύπησε αστυνομικούς μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο

Μόλις του ανακοινώθηκε η σύλληψή του, απώθησε βίαια με τα χέρια του τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και προσπάθησε να διαφύγει

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου, ημεδαπός άνδρας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Συγκεκριμένα, ο δράστης μετέβη χθες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, καθώς είχε την υποχρέωση να εμφανίζεται εκεί κάθε πρώτο πενθήμερο έκαστου μήνα. Οπως μάλιστα διακριβώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Βόλου.

Μόλις του ανακοινώθηκε η σύλληψή του, απώθησε βίαια με τα χέρια του τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και προσπάθησε να διαφύγει. Ο δράστης, στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση και χτυπώντας βίαια με τα χέρια και τα πόδια τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για τις πράξεις της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας πραγμάτων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και ζημίας, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT