Δύο νέες συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Δύο νέες συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων κατηγορείται ότι είχε αποπειραθεί να βιάσει τις κόρες του

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τη Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων συνελήφθησαν δύο άνδρες για γενετήσια εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. 

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο πλαίσιο ελέγχου από περιπολούντες αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 54χρονος Φιλιππινέζος, διωκόμενος με ένταλμα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Είχε προηγηθεί τον Νοέμβριο του 2023 αυτεπάγγελτη προανάκριση μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο 54χρονος κατά το χρονικό διάστημα 2016 -2022 προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 15χρονου πλέον κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι σύντροφος της μητέρας της ανήλικης, από τότε που η ανήλικη ήταν στην ηλικία των έξι ετών, εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι η μητέρα της έλειπε από το σπίτι και προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο το 2022.

Πατέρας ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του

Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ακόμη μία σύλληψη, αυτή τη φορά στην περιοχή του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 55χρονος Ελληνας ο οποίος κατηγορείται ότι είχε αποπειραθεί να βιάσει τις κόρες του, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας τους από το σπίτι.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε μετά από εισαγγελική παραγγελία, προέκυψε ότι ο 55χρονος διέπραξε τα ανωτέρω αδικήματα σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα 2014 έως το 2019, δηλαδή από τότε που οι κόρες του ήταν 9 και 12 ετών.

Ο 55χρονος είχε σε βάρος του ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT