Επίθεση στη Γλυφάδα – Νέα μαρτυρία: «Ο δράστης πυροβόλησε πισώπλατα τον καπετάνιο»

Επίθεση στη Γλυφάδα – Νέα μαρτυρία: «Ο δράστης πυροβόλησε πισώπλατα τον καπετάνιο»

Ο γαμπρός ενός εκ των τριών θυμάτων του 76χρονου, αναφέρει ότι ο καπετάνιος προσπάθησε να αρπάξει την καραμπίνα από τον δράστη πριν εκείνος τον πυροβολήσει πισώπλατα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ένοπλη επίθεση στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, ο γαμπρός ενός εκ των τριών θυμάτων του 76χρονου, αναφέρει ότι ο καπετάνιος προσπάθησε να αρπάξει την καραμπίνα από τον δράστη πριν εκείνος τον πυροβολήσει πισώπλατα.

Ο γαμπρός του θύματος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει και αυτός έβγαλε περίστροφο και του την έριξε από την πλάτη, από πίσω. Ο πεθερός μου ήταν μαζί με τον γαμπρό της πλοιοκτήτριας. Μπήκε ο κακοποιός μέσα με την καραμπίνα, πήγε ο πεθερός μου να του αρπάξει την καραμπίνα και αυτός έβγαλε από την τσέπη ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε από πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι η Μ.Κ., εφοπλίστρια της ναυτιλιακής European Navigation, ο Α.Β., γαμπρός της και CEO της εταιρείας, καθώς και ο Η.Κ., καπετάνιος, είναι τα τρία θύματα του 76χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου δίπλα από την καραμπίνα με την οποία είχε προηγουμένως εισβάλει στον δεύτερο όροφο, εκτελώντας τους δύο άνδρες και τη γυναίκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT