Κορινθία: Καταγγελία για εμπρησμό αποκάλυψε σπίτι-οπλοστάσιο

Κορινθία: Καταγγελία για εμπρησμό αποκάλυψε σπίτι-οπλοστάσιο

Κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν 4 άτομα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χθες πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου –  Ευρωστίνης από αστυνομικούς, κατά την οποία συνελήφθησαν 4 άνδρες, ηλικίας 45, 39 και 22 ετών και ένας ανήλικος. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε καταγγελία για εμπρησμό και μετά από έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης είναι ο 45χρονος.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 45χρονου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Οι κατηγορούμενοι αρχικά αντιστάθηκαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο στη συνέχεια εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων 1 αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη και 1 τσεκούρι.

Στη συνέχεια των ερευνών, βρέθηκαν καλά κρυμμένα σε δύσβατο μονοπάτι, μέσω του οποίου προσπάθησαν να διαφύγουν οι συλληφθέντες, 2 αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, 1 πολεμικό τυφέκιο, 1 τσεκούρι, 2 γεμιστήρες και 19 φυσίγγια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT