Διασωληνώθηκαν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Διασωληνώθηκαν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Η κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη για τις επόμενες 48 ώρες, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Μαυρομμάτης, καθώς και η σύζυγός του σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο κ. Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους. 

Στο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται ότι ο κ. Μαυρομμάτης φέρει «θερμικά εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας σώματος. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής». 

Παράλληλα, η σύζυγος φέρει «θερμικά εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 40% της ολικής επιφάνειας σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος. Η ασθενής διασωληνώθηκε λόγω επαπειλούμενου αεραγωγού και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο». 

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, οι δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη μονάδα εγκαυμάτων, στην κλινική πλαστικής χειρουργικής και η κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη για τις επόμενες 48 ώρες.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT