Ιλιον: Συνελήφθη 26χρονος που διέπραττε ληστείες σε καταστήματα και πρατήρια καυσίμων

Ιλιον: Συνελήφθη 26χρονος που διέπραττε ληστείες σε καταστήματα και πρατήρια καυσίμων

Τουλάχιστον από τις αρχές του 2024, ο 26χρονος διέπραξε 10 ληστείες σε καταστήματα και πρατήρια υγρών καυσίμων

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ του Σαββάτου, 26χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για την εξιχνίαση ληστειών σε καταστήματα στην περιοχή του Ιλίου, ταυτοποιήθηκε ο 26χρονος ως δράστης.

Οπως εξακριβώθηκε, τουλάχιστον από τις αρχές του 2024, ο 26χρονος διέπραξε 10 ληστείες σε καταστήματα και πρατήρια υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή του Ιλίου, με το παράνομο οικονομικό όφελος να ξεπερνάει το ποσό των 3.800 ευρώ.

Ο συλληφθείς έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εισερχόταν σε καταστήματα και με την απειλή όπλου ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους, αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία και διέφευγε πεζός.

Για τον τερματισμό της δράσης του, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ., σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από έρευνες στο σπίτι του και την κατοχή του, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων τα ρούχα που φορούσε  κατά την τέλεση των ληστειών.

Παράλληλα, από την περαιτέρω προανάκριση, ταυτοποιήθηκε και ένας 30χρονος ως συνεργός του συλληφθέντα, ο οποίος αναζητείται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT