Χωρίς δικαστήρια η Αθήνα την Πέμπτη

Καθολική αποχή αποφάσισε το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθολική αποχή των δικηγόρων αποφάσισε το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Οι δικηγόροι αποφάσισαν επίσης τρίωρη αποχή από τα καθήκοντά τους, κατά τις ώρες 12 μ. έως 3 μ.μ, στις 28 Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών.

Μάλιστα, θα προχωρήσουν σε παράλληλες δράσεις, όπως κατάθεση υπομνήματος των Δικηγορικών Συλλόγων στον ειδικό εφέτη ανακριτή στη Λάρισα, ως νομιμοποιηθέντων διαδίκων στη διενεργούμενη προανάκριση, συνέντευξη Τύπου και κατάθεση στεφάνου στον τόπο του δυστυχήματος.

Επισημαίνεται πως την ερχόμενη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για τα οικονομικά αιτήματα του κλάδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT