Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας – Πού έχει κίνηση

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας – Πού έχει κίνηση

Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο της πόλης αλλά και στη λεωφόρο Κηφισού

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωποι με μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους της Αθήνας θα βρεθούν οι οδηγοί καθώς νωρίτερα το κέντρο της πόλης ήταν κλειστό λόγω πορειών και συγκεντρώσεων

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν μελισσοκόμοι από όλη τη χώρα, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως αυτό της παράνομης ελληνοποίησης μελιού. Παράλληλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) πραγματοποίησε συγκέντρωση λίγο μετά τις 8.00 στην πλατεία Μαβίλης και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Υγείας. Στις 12.00, στα Προπύλαια, πραγματοποιήθηκε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, με φοιτητές και μαθητές να διαδηλώνουν για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στη χώρα.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης άνοιξε και πάλι για την κυκλοφορία η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της Βασιλίσσης Ολγας έως και την πλατεία Συντάγματος καθώς και η Πανεπιστημίου.

Στην ευρύτερη περιοχή, κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Αρδηττού και στη λεωφόρο Συγγρού στο τέλος της ανόδου της.

Σποραδική κίνηση σημειώνεται επίσης και στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων. Παράλληλα, χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στη λεωφόρο Κηφισού, με μποτιλιάρισμα στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Στα νότια, χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται γύρω από το λιμάνι του Πειραιά καθώς και στην άνοδο της λεωφόρου Ποσειδώνος από το ύψος του Ελληνικού μέχρι το Καλαμάκι. 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας – Πού έχει κίνηση-1
Φωτ.: Google Maps (16:30)
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT