Αττική: Ελεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για την παραβατικότητα ανηλίκων

Αττική: Ελεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για την παραβατικότητα ανηλίκων

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 771 έλεγχοι, κατά το τριήμερο 23 έως 25 Φεβρουαρίου, σε σημεία όπου συγκεντρώνονται ανήλικοι

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδικές δράσεις σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., σε περιοχές της Αττικής και του Πειραιά, κατά το τριήμερο 23 έως 25 Φεβρουαρίου για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Οι δράσεις αναπτύχθηκαν με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 771 έλεγχοι, σε σημεία όπου συγκεντρώνονται ανήλικοι και σημειώνονται περιστατικά ανήλικης παραβατικότητας.

Σκοπός της δράσης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων εμπλεκομένων στα περιστατικά, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για τον σχεδιασμό στοχευμένων μελλοντικών δράσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT