ΕΛ.ΑΣ.: Δικογραφία σε βάρος δύο οδηγών για «κόντρες»

ΕΛ.ΑΣ.: Δικογραφία σε βάρος δύο οδηγών για «κόντρες»

Είχαν αναρτήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στο οποίο ανέπτυσσαν μεγάλη ταχύτητα σε οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση σχημάτισε η Τροχαία Αττικής σε βάρος δύο οδηγών, ηλικίας 62 και 29 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η ταυτοποίηση των δύο οδηγών κατέστη δυνατή καθώς είχαν αναρτήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στο οποίο ανέπτυσσαν μεγάλη ταχύτητα σε οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής.

Οπως διαπιστώθηκε από το ανηρτημένο βιντεοληπτικό υλικό, κινούνταν καθ’ υπέρβαση των ανωτάτων επιτρεπομένων ορίων, με ταχύτητες μεταξύ 100 και 178 χιλιομέτρων ανά ώρα, επί της Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, από το ύψος της Βάρης Αττικής έως το ύψος της περιοχής Αγίας Μαρίνας Αττικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, προέβαιναν στην τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, διενεργώντας ταυτόχρονα συνεχείς, επαναλαμβανόμενους και επικίνδυνους ελιγμούς και αντικανονικό προσπέρασμα των υπόλοιπων οχημάτων.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κινούνταν με ταχύτητες μεταξύ 120 και 215 χιλιόμετρων ανά ώρα, επί της λεωφόρου Σχιστού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κερατσίνι, ενώ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου κινούνταν με ταχύτητες μεταξύ 160 και 220 χιλιομέτρων την ώρα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως με βάση το ανηρτημένο βίντεο, οι δύο οδηγοί «έπιασαν» ταχύτητες μεταξύ 223 και 292 χιλιομέτρων την ώρα, επί μη προσδιοριζόμενου εθνικού οδικού άξονα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT