ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη 26χρονος με πιστόλι στο κέντρο της Αθήνας

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη 26χρονος με πιστόλι στο κέντρο της Αθήνας

Δύο νεαροί, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα, κλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς, ωστόσο, δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγουν. Βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι με 8 φυσίγγια

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισοδιακή σύλληψη ενός 26χρονου που κυκλοφορούσε οπλισμένος στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Ο 26χρονος συνελήφθη το πρωί της 29ης Φεβρουαρίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ και κατηγορείται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών. Μαζί του συνελήφθη και ένας 24χρονος ο οποίος κατηγορείται για απείθεια και βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο νεαροί, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα, κλήθηκαν σε έλεγχο από τους αστυνομικούς, ωστόσο, δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγουν.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και οι δύο επιβαίνοντες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, ωστόσο, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι με 8 φυσίγγια, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους δύο γραμμαρίων.

Επισημαίνεται πως οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT