Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Την Τριτη θα απολογηθεί ο 32χρονος

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Την Τριτη θα απολογηθεί ο 32χρονος

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών οδηγήθηκε το Σάββατο ο 32χρονος δράστης της επίθεσης κατά της 22χρονης. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξακολουθεί να νοσηλεύεται το θύμα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών οδηγήθηκε το Σάββατο ο 32χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι κατά μια 22χρονης γυναίκας στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με κατοχή και χρήση όπλου.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με την κατάστασή της να κρίνεται σοβαρή, χωρίς ωστόσο, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, σύμφωνα με τους γιατρούς της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το σακίδιο που έφερε στην πλάτη το θύμα ήταν εκείνο που αποσόβησε τα χειρότερα. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης την έπληξε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT