Αγιοι Ανάργυροι: Μαρτυρίες αποκαλύπτουν τον εφιάλτη που βίωνε η 28χρονη

Αγιοι Ανάργυροι: Μαρτυρίες αποκαλύπτουν τον εφιάλτη που βίωνε η 28χρονη

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε πως ο δράστης ξυλοκοπούσε συστηματικά το θύμα του, με αποτέλεσμα να αποβάλει. Τι κατέγραψε κάμερα έξω από την πολυκατοικία που διέμενε. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την 28χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ενώ ζητούσε βοήθεια από την Αμεση Δράση. 

Το διάστημα που είχε καταγγείλει για βιασμό και εν γένει κακοποιητική συμπεριφορά τον 38χρονο, η νέα γυναίκα είχε μείνει έγκυος από τον δράστη. Σύμφωνα με τον πατέρα του θύματος, η νέα γυναίκα είχε αποβάλει έπειτα από ξυλοδαρμό της, παρότι είχε πει στην οικογένειά της πως είχε προβεί σε άμβλωση. 

«Είχε μείνει έγκυος πριν από περίπου 2-3 χρόνια. Μας το είχε ανακοινώσει, είχαν μιλήσει με αυτόν και υποτίθεται ότι το ήθελε. Αλλά στο τέλος μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Δεν μου είπαν ότι τη χτύπησε. Τη χτυπούσε συνέχεια αυτός. Και μετά κατάλαβα ότι την είχε χτυπήσει και έχασε το παιδί. Για να μη μας πει τι είχε γίνει μας είπε ότι έκανε έκτρωση», δήλωσε ο πατέρας της 28χρονης. 

Το βίντεο έξω από το σπίτι της και η μαρτυρία

Το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, καθώς φοβόταν για τη ζωή της. Βίντεο με τα τελευταία λεπτά πριν από το έγκλημα, δείχνει τον δράστη να παραμονεύει με τη μοτοσικλέτα του έξω από το σπίτι της.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ από κάμερα της πολυκατοικίας, όπου διέμενε η 28χρονη. Μόλις η νέα γυναίκα αντιλήφθηκε την παρουσία του αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα, για να ζητήσει προστασία. Εκείνος την ακολούθησε μέχρι εκεί και τη σκότωσε μαχαιρώνοντάς τη στην πλάτη.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην ΕΡΤ: «Εγιναν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Κατεβαίνω από το λεωφορείο και βλέπω όλο αυτό το σκηνικό. Να την αιφνιδιάζει από πίσω την ώρα που μιλούσε με την Αμεσο Δράση και να λέει ότι “θέλω βοήθεια, ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου” και σκάει ο τύπος πίσω και την καρφώνει. Εκανε έκκληση για βοήθεια».

Στη συνέχεια ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με το φονικό όπλο και το μόνο πράγμα που φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς ήταν «να τον πάνε στο ψυχιατρείο».

Πηγή ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT