Σάμος: Την Τετάρτη η απολογία της 49χρονης που σκότωσε τον πατέρα της

Σάμος: Την Τετάρτη η απολογία της 49χρονης που σκότωσε τον πατέρα της

Ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών οδηγήθηκε η κατηγορούμενη, η οποία έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί. Παραμένει υπό κράτηση

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών οδηγήθηκε την Κυριακή του Πάσχα η 49χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της στη Σάμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί. Μέχρι την απολογία της, η 49χρονη θα παραμείνει κρατούμενη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου στο Βαθύ, ενώ στη συνέχεια η 49χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη της.

Η γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 70χρονος ήταν δημοφιλής στο νησί έχοντας βοηθήσει πολύ κόσμο. Ζούσε μόνος του στο σπίτι, ενώ η κόρη του ζούσε στην Αθήνα και τον επισκεπτόταν τακτικά, όπως αυτές τις ημέρες που μετέβη στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα.

Ο άτυχος άνδρας είχε εργαλεία στο σπίτι του και φαίνεται ότι η κόρη του χρησιμοποίησε ένα από αυτά και τον χτύπησε στο στήθος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT