Δυτική Ελλάδα: Πέντε νέες συλλήψεις για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Δυτική Ελλάδα: Πέντε νέες συλλήψεις για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας 14χρονος έπειτα από καταγγελία των γονιών του

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται, σε σχεδόν καθημερινή βάση, οι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας συνολικά πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ένας 14χρονος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη σε περιοχή του Μεσολογγίου ένας 14χρονος, τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς του, αναφέροντας ότι τους προκάλεσε σωματικές βλάβες, τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθη στην Ναύπακτο ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε σε βάρος του ο αδελφός του για απειλή, ενώ ο κατηγορούμενος παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.

Σε περιοχή της Αμφιλοχίας, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, διότι ως σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν, καταγγέλλοντας πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση.

Τέλος, σε περιοχή του Δήμου Πηνειού, της Ηλείας, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύνοικός του, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT