ΟΛΜΕ: Νέα απεργία-αποχή εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση

ΟΛΜΕ: Νέα απεργία-αποχή εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση

«Η νέα απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση είναι σε νόμιμη ισχύ από την Τρίτη» αναφέρει η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη οι εκπαιδευτικοί σύμφωνα με την ΟΛΜΕ.

Συγκεκριμένα, «απαντώντας» στη δικαστική προσφυγή του υπουργείου Παιδείας κατά της ΟΛΜΕ, οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν από την ΑΔΕΔΥ να προκηρύξει νέα απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Ανταποκρινόμενη η ΑΔΕΔΥ, αφού κατέθεσε εξώδικο στις 10 Μαΐου, προχώρησε στην προκήρυξη νέας απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών για την Τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

«Συνάδελφοι/ισσες,

Μετά τη νέα δικαστική προσφυγή του ΥΠΑΙΘΑ ενάντια στον αγώνα της ΟΛΜΕ, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ζήτησε από την ΑΔΕΔΥ να προκηρύξει νέα απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Η ΑΔΕΔΥ αποδέχθηκε το αίτημα της ΟΛΜΕ και κατέθεσε το σχετικό εξώδικο στις 10.5.24. Ως εκ τούτου, η νέα απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση είναι σε νόμιμη ισχύ από την Τρίτη 14.5.24.

Για να συμμετέχουμε στη νέα απεργία αποχή υπογράφουμε τη σχετική δήλωση (ακολουθεί στο τέλος του εγγράφου) και την καταθέτουμε στο πρωτόκολλο του σχολείου από την Τρίτη 14.5.24.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ και οι προκηρυγμένες στάσεις εργασίας από την ΟΛΜΕ.

Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουν μαζικά στον αγώνα κατά της ατομικής αξιολόγησης! Δεν τρομοκρατούμαστε από τις δικαστικές προσφυγές!

Με ενότητα και μαζικότητα θα νικήσουμε!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT