Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ομολόγησε ο 50χρονος – Τι είπε στους αστυνομικούς

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ομολόγησε ο 50χρονος – Τι είπε στους αστυνομικούς

«Δεν άντεχα να τη βλέπω με άλλον», φέρεται να επαναλάμβανε στην κατάθεσή του

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομολόγησε ο 50χρονος Αλβανός ότι σκότωσε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης τα έχει παραδεχτεί όλα στους αστυνομικούς, ενώ αυτό που φέρεται να επαναλάμβανε στην κατάθεσή του προανακριτικά ήταν ότι «δεν άντεχα να την βλέπω με άλλον».

Ο 50χρονος, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι του θύματος στο Μενίδι και όταν την είδε να διασχίζει τον δρόμο την πλησίασε και άρχισε να τη μαχαιρώνει με ένα κουζινομάχαιρο, παρουσιάστηκε αμετανόητος και κυνικός στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. 

Σε κανένα σημείο μάλιστα της κατάθεσής του δεν αναφέρθηκε στα δύο παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή, το θύμα έφερε περισσότερες από δέκα μαχαιριές σε όλο το σώμα, και συγκεκριμένα σε χέρια, θώρακα, λαιμό και πόδια. 

Τις επόμενες ώρες ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε οικοδομή στη Φυλή και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT