Δυτική Ελλάδα: Επτά νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Δυτική Ελλάδα: Επτά νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Στον Πύργο συνελήφθη ένας άνδρας διότι χτύπησε και προκάλεσε σωματικές βλάβες στη μητέρα του

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επτά νέες συλλήψεις για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 48ωρο σε περιοχές της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σχηματίστηκαν συνολικά 13 δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στον Πύργο ένας άνδρας έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε εναντίον του η μητέρα του, αναφέροντας ότι την απείλησε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τη με γροθιές στο κεφάλι. Στη συνέχεια, η γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επίσης, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε ο γιος του, αναφέροντας ότι αποπειράθηκε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Σε μία άλλη περίπτωση, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, συνελήφθη ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή βία.

Στην περιοχή του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας συνελήφθη ένας άνδρας, μετά την καταγγελία που υπέβαλαν σε βάρος του η μητέρα και τα αδέλφια του, αναφέροντας ότι τους απείλησε για τις ζωές τους κρατώντας ένα σίδερο και ένα σκεπάρνι.

Στην περιοχή του Αγρινίου συνελήφθη ένας άνδρας έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για πρόκληση σωματικών βλαβών.  

Σε μία ακόμη περίπτωση, συνελήφθη στην Αμφιλοχία μια γυναίκα την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύντροφός της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Τέλος, σε περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου συνελήφθη ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η γιαγιά του για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT