Folli Follie: Για ποιες κατηγορίες προτείνει ενοχή του Δημήτρη Κουτσολιούτσου η εισαγγελέας

Folli Follie: Για ποιες κατηγορίες προτείνει ενοχή του Δημήτρη Κουτσολιούτσου η εισαγγελέας

Ζήτησε την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων και των Κουτσολιούτσων για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ενοχή του ιδρυτή της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσου και του γιου του Τζώρτζη, όπως και δύο ακόμη στενών τους συνεργατών, ζήτησε στη δίκη για το οικονομικό σκάνδαλο της εταιρείας η εισαγγελέας της έδρας Αικατερίνη Ρούμπη.

Αντίθετα, πρότεινε την πλήρη απαλλαγή της Καίτης Κουτσολιούτσου και των υπολοίπων έξι κατηγορουμένων. 

Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων και των Κουτσολιούτσων για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης που αποτελούσε και τη βάση της παραπομπής τους σε δίκη.

Για τον ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Κουτσολιούτσο ζήτησε την καταδίκη του για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, χειραγώγηση αγοράς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. 

Για τον υιό Κουτσολιούτσο η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για χειραγώγηση αγοράς και νομιμοποίηση εσόδων, όχι κατ’ επάγγελμα. 

Τέλος, για μία στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου πρότεινε να κηρυχθεί ενοχή για συνέργεια στη χειραγώγηση αγοράς και για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος, ενώ για το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας στην Ασία, Ιωάννη Μπεγιέτη, ζήτησε να καταδικασθεί για πλαστογραφία και συνεργεία σε χειραγώγηση αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT