ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Σε κατ' όικον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ψηφιακά αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, σε περιοχή της Αττικής.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της 15ης Μαΐου από στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Είχε προηγηθεί αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες εργαζόμενος πολυεθνικής κατείχε υλικό με πορνογραφία ανηλίκων, το οποίο χρησιμοποιούσε σε εταιρικές ψηφιακές συσκευές.

Σε έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν φορητό μέσο αποθήκευσης και σκληρός δίσκος, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του, καθώς στις συσκευές εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT