Σπάρτη: Η καταγγελία οικογένειας για την υπόθεση απαγωγής 17χρονου

Σπάρτη: Η καταγγελία οικογένειας για την υπόθεση απαγωγής 17χρονου

Θύμα απαγωγής έπεσε ένας 17χρονος στη Σπάρτη, με δράστες τους συγγενείς μίας κοπέλας με την οποία ο ανήλικος διατηρούσε επικοινωνία, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένεια του εφήβου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα απαγωγής έπεσε ένας 17χρονος στη Σπάρτη, με δράστες τους συγγενείς μίας κοπέλας με την οποία ο ανήλικος διατηρούσε επικοινωνία, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένεια του εφήβου. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο πατέρας του 17χρονου περιέγραψε πως ο αδελφός της ανήλικης τηλεφώνησε στον 17χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν. Οταν ο ανήλικος έφτασε στο σημείο συνάντησης, ο αδελφός της κοπέλας και ένα ακόμα άτομο τον χτύπησαν και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Κατά τον πατέρα, η απαγωγή του συνέβη μπροστά στα μάτια της μητέρας του 17χρονου. 

Σύμφωνα με τον άνδρα, η οικογένεια της κοπέλας δεν ενέκρινε την επικοινωνία του κοριτσιού με τον γιο του. 

Οπως καταγγέλλει ο πατέρας του 17χρονου, αφού ξυλοκόπησαν ξανά τον γιο του, τον οδήγησαν στο σπίτι του αδελφού, όπου δέχτηκε επίθεση και από τη μητέρα της κοπέλας. Οπως περιγράφει, ύστερα από περίπου τρεις ώρες, άφησαν τον 17χρονο εκτός σπιτιού, και εκείνος ειδοποίησε τη μητέρα του. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο έφηβος διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες. «Εχει κακώσεις σε όλο του το σώμα, φοβάται και δεν θέλει να πάει στο σχολείο», λέει η δικηγόρος της οικογένειας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT