Λαμία: Κάηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις εργοστάσιου τροφίμων (βίντεο)

Λαμία: Κάηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις εργοστάσιου τροφίμων (βίντεο)

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο φέρεται να εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταστράφηκε ολοσχερώς εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί η αιτία.

Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, παρά τη σημαντική κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με συνολικά 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο και 40 πυροσβέστες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου Λαμιέων, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στην επιχείρηση δεν υπήρχαν εργαζόμενοι εκείνη την ώρα και δεν κινδύνευσε κανείς. Επιπλέον, σημειώθηκαν και εκρήξεις από τα υλικά που υπήρχαν στο εσωτερικό.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, το συγκεκριμένο εργοστάσιο εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών. Πριν από λίγες μέρες, γονείς κατήγγειλαν την εταιρεία λέγοντας ότι ευθύνεται για την τροφική δηλητηρίαση των παιδιών τους.

Λαμία: Κάηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις εργοστάσιου τροφίμων (βίντεο)-1
Φωτ. lamiareport.gr
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT