Ελευσίνα: Ο δραπέτης είχε αλλάξει όνομα και συνέχιζε τη δράση του – Συνελήφθη 13 χρόνια μετά

Ελευσίνα: Ο δραπέτης είχε αλλάξει όνομα και συνέχιζε τη δράση του – Συνελήφθη 13 χρόνια μετά

Ο 45χρονος είχε οδηγηθεί στις φυλακές στο Μαλανδρίνο το 2009. Δύο χρόνια αργότερα, πήρε τακτική άδεια 9 ημερών και δραπέτευσε

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πλατεία της Ελευσίνας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 45χρονος Αλβανός που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 14 ετών και τρία εντάλματα σύλληψης για ένταξη του σε εγκληματική οργάνωση με ομοεθνείς του, οι οποίοι προέβαιναν σε ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού είχε πυροβολήσει κάποιον προκειμένου να τον ληστέψει.

Ο 45χρονος είχε οδηγηθεί στις φυλακές στο Μαλανδρίνο το 2009. Δύο χρόνια αργότερα, πήρε τακτική άδεια 9 ημερών και δραπέτευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δραπέτης κατέφυγε για λίγο καιρό στην Αλβανία, όπου άλλαξε όνομα και επέστρεψε στην Ελλάδα συνεχίζοντας την εγκληματική του δράση. Συγκεκριμένα, προέβαινε σε κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο 45χρονος που αναζητούνταν από το 2011, ζούσε στην περιοχή της Ελευσίνας με την οικογένειά του, χρησιμοποιώντας έγγραφα με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας. Εκεί τον εντόπισαν και οι αστυνομικοί και από την δακτυλοσκοπική σήμανση εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για τον καταζητούμενο δραπέτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT