Γλυφάδα: Συνελήφθη 27χρονος που έκλεψε χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα

Γλυφάδα: Συνελήφθη 27χρονος που έκλεψε χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα

Από κοινού με συνεργό του, προχώρησαν στην κλοπή χρηματοκιβωτίου, το οποίο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, περιείχε 15.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 27χρονου για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 18ης Μαΐου, σε οικισμό στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν την Παρασκευή τον 27χρονο, μαζί με ένα συνεργό του, κατά τη διαφυγή τους ύστερα από διάρρηξη διαμερίσματος σε πολυκατοικία στην περιοχή της Γλυφάδας.

Προηγουμένως, οι δράστες είχαν αφαιρέσει ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο, σύμφωνα με τη δήλωση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, περιείχε 15.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, το οποίο παραβίασε αρκετούς κόκκινους σηματοδότες, ενώ, σε συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας, ταυτοποίησαν τον 27χρονο ως κατηγορούμενο για τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο στο σπίτι του στα Μέγαρα, όπου τον ακινητοποίησαν, ενώ εντοπίστηκε και το όχημα διαφυγής των δραστών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT