Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο διαρρήκτη

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο διαρρήκτη

Ο 45χρονος μαζί με άλλα τρία άτομα επιχείρησαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5) να μπουν στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου κτηνοτρόφου

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 54χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 45χρονο ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα (εκ των οποίων τα δύο ήταν ανήλικα) επιχείρησαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5) να παραβιάσουν θύρα της κτηνοτροφικής μονάδας του πρώτου στην περιοχή των Μουριών Κιλκίς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε ότι προσπάθησαν να εισέλθουν στη μονάδα περίπου στις 11 το βράδυ και πυροβόλησε προς το μέρους τους με καραμπίνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 45χρονου.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 45χρονος και οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, όμως λίγο αργότερα τους εντόπισαν στον οικισμό οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον κτηνοτρόφο και τους επιβάτες του οχήματος, ενώ ερευνάται γιατί οι παραπάνω επιχείρησαν να εισέλθουν στη μονάδα και οι υπό ποιες συνθήκες ο 54χρονος πυροβόλησε εναντίον τους.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη χθες (20 Μαΐου 2024) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα 2 ενήλικες άνδρες και 2 ανήλικοι, επιβαίνοντας σε όχημα πήγαν σε κτηνοτροφική μονάδα και επιχείρησαν να παραβιάσουν θύρα χώρου της μονάδας, όπου βρισκόταν ο προαναφερόμενος άνδρας.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός ενήλικα άνδρα.

Οι τρεις συνεργοί του εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας.

Κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT