Κηφισιά: Εκτός κινδύνου ο μαθητής που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα

Κηφισιά: Εκτός κινδύνου ο μαθητής που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα

Οπως τονίζεται, κατά την κλινική εξέταση, ο 9χρονος είχε πλήρη επικοινωνία, πλήρη κινητικότητα και αισθητικότητα και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 9χρονου μαθητή που καταπλακώθηκε χθες το μεσημέρι από μεταλλική πόρτα σε δημοτικό σχολείο στην Κηφισιά, προέβη το Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης.

Οπως τονίζεται, κατά την κλινική εξέταση, ο 9χρονος είχε πλήρη επικοινωνία, πλήρη κινητικότητα και αισθητικότητα και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός.

Τονίζεται μάλιστα ότι έγιναν οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και παραμένει εκτός κινδύνου νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο.

Για το περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τριών εργατών. Αργότερα οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται μάλιστα ότι, χθες Τρίτη, κατέθεσαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δάσκαλοι, ο διευθυντής του σχολείου και οι γονείς του παιδιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT