Τραυματισμός μαθητή στην Κηφισιά: Εισαγγελική έρευνα για την καγκελόπορτα

Τραυματισμός μαθητή στην Κηφισιά: Εισαγγελική έρευνα για την καγκελόπορτα

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία που είναι αναγκαία προκειμένου να συμπληρωθούν βασικά τμήματα της δικογραφίας. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ατύχημα με την πτώση της καγκελόπορτας σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς, διέταξε την Τετάρτη ο εισαγγελέας.

Στόχος της προκαταρκτικής εξέτασης είναι να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία που είναι αναγκαία προκειμένου να συμπληρωθούν βασικά τμήματα της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υλικό της υπόθεσης δεν υπάρχουν ακόμα η ιατροδικαστική έκθεση, οι καταθέσεις από γονείς μαθητών ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη, που έχει ήδη ζητηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης από την Αστυνομία.

Επίσης δεν έχουν περιληφθεί τα στοιχεία για το πώς παρελήφθη το έργο της τοποθέτησης της νέας καγκελόπορτας, δηλαδή από ποιον υπεύθυνο, με ποιον τρόπο κ.λπ.

Ετσι, είναι πιθανό η έρευνα να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την ανάθεση και υλοποίηση του επίμαχου έργου.

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις εργάτες που συνελήφθησαν για το περιστατικό, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT