Ρέντη: Εμπλοκή πυροσβέστη στα επεισόδια – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Ρέντη: Εμπλοκή πυροσβέστη στα επεισόδια – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Η εμπλοκή του στα επεισόδια ταυτοποιήθηκε από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε αθλητικό σκούφο, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 30χρονος πυροσβέστης κατηγορείται ότι εμπλέκεται στα επεισόδια του Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», όπου έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με απόφαση του υπαρχηγού της Πυροσβεστικής ο 30χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση, με ανοιχτό το ενδεχόμενο απόταξής του από το Σώμα.

Κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών, εκβίαση, έκρηξη, ληστεία κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η εμπλοκή του 30χρονου στα επεισόδια ταυτοποιήθηκε από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε αθλητικό σκούφο, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ειδικότερα, μετά τη λήξη των επεισοδίων, φέρεται να πέταξε τον σκούφο που φορούσε, τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί. Κατά την εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε γενετικό υλικό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT