Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ένας 13χρονος, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ένας 13χρονος, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

Για την υπόθεση, που έλαβε χώρα στη Ναύπακτο, συνελήφθησαν τρεις ενήλικοι και ένας ανήλικος.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην παιδιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται ένας 13χρονος, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στη Ναύπακτο.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος και ένας ακόμη ενήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ναυπακτίας, διαπιστώθηκε ότι ένας 13χρονος, βρισκόμενος χθες αργά το βράδυ, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ναύπακτο, κατανάλωσε άγνωστη
ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στην συνέχεια, υποβασταζόμενος από άλλους ανηλίκους, αφού βγήκε από το κατάστημα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και κατόπιν αποφασίστηκε η διακομιδή του στην παιδιατρική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Στο μεταξύ, έπειτα από έρευνα, αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας κατάσχεσαν 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας την διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ ζητήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, η διενέργεια τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων στον 13χρονο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας, συνελήφθη και ένας ανήλικος, ο οποίος φιλοξενούσε τον 13χρονο, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT