Εισαγγελική έρευνα για εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης

Εισαγγελική έρευνα για εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης

Στην παραγγελία του, ο εισαγγελέας ζητάει, μεταξύ άλλων, να ληφθεί κατάθεση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Αρης και να προσδιοριστεί το μέγεθος των ζημιών. Η φωτιά προκλήθηκε λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου των «κιτρίνων»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προκαταρκτική έρευνα για τη φωτιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», διέταξε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης, έπειτα από εντολή του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αρμόδιων διωκτικών Αρχών, η φωτιά οφείλεται σε εμπρηστική ενέργεια, ενώ διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά του εμπρησμού, της πρόκλησης φθοράς, της χρήσης εύφλεκτων υλών και της παράβασης του νόμου περί κροτίδων. Για τα δύο τελευταία ισχύουν οι επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου.

Στην παραγγελία του, ο εισαγγελέας ζητάει να περιληφθούν στη δικογραφία τα αποτελέσματα από την επιτόπια έρευνα που διεξήγαγε η Πυροσβεστική, καθώς και το βιντεοληπτικό υλικό από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ζητάει επίσης να ληφθεί κατάθεση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Αρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, αλλά και να προσδιοριστεί επ’ ακριβώς το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά.

Σημειώνεται πως η φωτιά προκλήθηκε λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου των «κιτρίνων», στον Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, από τον Παναθηναϊκό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT