Κύκλωμα αναβολικών: Προφυλακίστηκε ο βασικός κατηγορούμενος

Κύκλωμα αναβολικών: Προφυλακίστηκε ο βασικός κατηγορούμενος

Ο δεύτερος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, μία φορά τον μήνα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε τη Δευτέρα ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση του κυκλώματος αναβολικών, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή και διακίνηση, σε Ελλάδα και εξωτερικό, παράνομων ουσιών και φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τον βασικό κατηγορούμενο και αρχηγικό μέλος του κυκλώματος, στο σπίτι του οποίου λειτουργούσε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, ενώ υπήρχε και κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για τη συσκευασία τους. Ο δεύτερος συλληφθείς στην ίδια υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, μία φορά τον μήνα.

Σημειώνεται πως στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα δύο άτομα. Κατά την αστυνομική επιχείρηση, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 380.000 παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα και πλήρης εξοπλισμός παραγωγής και συσκευασίας, ενώ το παράνομο όφελος από την πώληση των κατασχεθέντων ξεπερνάει τα 2.500.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT