Κερατέα: Φωτιά στην περιοχή Δημολάκι – Μήνυμα από το 112

Κερατέα: Φωτιά στην περιοχή Δημολάκι – Μήνυμα από το 112

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Μήνυμα από το 112 εστάλη νωρίτερα για τις περιοχές Δημολάκι και Συντερίνα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κερατέα. Νωρίτερα, μήνυμα από το 112 εστάλη στις περιοχές Δημολάκι και Συντερίνα, προκειμένου οι πολίτες να απομακρυνθούν προς την Ανάβυσσο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 15:35, κοντά σε βουνό αλλά και σε κατοικημένες περιοχές, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν έχει πλέον ενεργό μέτωπο.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Δημολακίου και Συντερίνας, απομακρυνθείτε μέσω Λεωφ. Λαυρίου προς Ανάβυσσο. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφερόταν στο μήνυμα του 112.

Κερατέα: Φωτιά στην περιοχή Δημολάκι – Μήνυμα από το 112-1

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα, ενώ από αέρος συνέδραμαν δύο ελικόπτερα και ένα αεροπλάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT