Αν. Αττική: Κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» – Συνελήφθη 42χρονος

Αν. Αττική: Κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» – Συνελήφθη 42χρονος

Εντοπίστηκαν 6.103 είδη και αξεσουάρ, 700 στάμπες – εντυπώματα με επωνυμίες εταιρειών, καθώς και 344 πακέτα τσιγάρων. Αναζητούνται δύο ακόμα άτομα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στεγασμένο χώρο, ο οποίος λειτουργούσε ως αποθήκη για χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού», εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές σε περιοχή της ανατολικής Αττικής, προχωρώντας, παράλληλα, στη σύλληψη ενός ατόμου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν απομιμητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ γνωστών εταιρειών καθώς και καπνικά προϊόντα. Ειδικότερα, κατασχέθηκαν 6.103 είδη και αξεσουάρ, 700 στάμπες – εντυπώματα με επωνυμίες εταιρειών, καθώς και 344 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα εμπορικά σήματα και τον τελωνειακό κώδικα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη δύο άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Πριν από την επιχείρηση, οι αστυνομικές Αρχές αξιοποίησαν πληροφορίες και στοιχεία που είχε συλλέξει το τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας, ενώ, όπως προέκυψε, τον χώρο χρησιμοποιούσε εταιρεία χονδρικού εμπορίου.

Σημειώνεται πως ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT