Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτση»

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτση»

Το βίντεο που έχει τραβήξει με το κινητό του συνεργάτης της εταιρείας τροφίμων ελάχιστα μόλις λεπτά μετά την εκδήλωση της φωτιάς, αποτυπώνει με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο την ταχύτητα με την οποία εξαπλώθηκε η πυρκαγιά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τα πρώτα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο Γιαννίτση στη Λαμία αργά το βράδυ της Κυριακής φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Κ».

Το βίντεο έχει τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο συνεργάτης της εταιρείας τροφίμων ελάχιστα μόλις λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στους χώρους του εργοστασίου.

Αποτυπώνει με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο την ταχύτητα με την οποία εξαπλώθηκε η πυρκαγιά.

Το οπτικό υλικό βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στα χέρια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Από την επεξεργασία του καθώς και την αξιολόγηση άλλων δεδομένων που έχουν συλλεγεί έως τώρα, τα στελέχη της ΔΑΕΕ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η πυρκαγιά που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του εργοστασίου αποτελεί έργο εμπρησμού.

Εκτιμάται ότι η φωτιά ξεκίνησε από το φορτηγό που βρισκόταν σταθμευμένο στην πρόσοψη του εργοστασίου και ότι εξαπλώθηκε άμεσα σε ολόκληρη τη βιομηχανική εγκατάσταση με τη βοήθεια εύφλεκτης ύλης.

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής πήραν δείγματα από το εσωτερικό του εργοστασίου, τα οποία έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση.

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT