Νίκαια: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της τη μαχαίρωσε – Συνελήφθη ο άνδρας

Νίκαια: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της τη μαχαίρωσε – Συνελήφθη ο άνδρας

Η γυναίκα κάλεσε αιμόφυρτη την Αμεση Δράση ζητώντας βοήθεια. Διακομίστηκε στο Τζάνειο βαριά τραυματισμένη. Ο άνδρας είχε συλληφθεί, στο παρελθόν, έξι φορές

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 57χρονου άντρα προχώρησε η αστυνομία την οδό Αρτέμιδος στη Νίκαια καθώς φέρεται να επιτέθηκε και να μαχαίρωσε την επίσης 57χρονη σύζυγό του με καταγωγή από το Περού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:45 η γυναίκα κάλεσε το 100 και ζήτησε βοήθεια καθώς όπως είπε την είχε μαχαιρώσει ο σύζυγός της.

Αμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και εντόπισαν τη γυναίκα εν ζωή με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα τραυματίστηκε βαριά αλλά διατηρούσε τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον φερόμενο δράστη της επίθεσης και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα ο άνδρας είχε συνελήφθη μια φορά το 2021, δύο το 2022, τρεις το 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία φορά ρωτήθηκε εάν θέλει να πάει σε δομή και να προμηθευτεί panic button, αλλά εκείνη είπε πως δεν επιθυμούσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT