Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, λέει ο ιατροδικαστής

Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, λέει ο ιατροδικαστής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της Νίκαιας φέρνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 57χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε, ενώ από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε επίσης ότι ο πρώην σύζυγός της δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που καταγγέλθηκε το περιστατικό. Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι μάλλον επιχείρησε να αυτοκτονήσει. 

Ο 57χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες, αφέθηκε ελεύθερος. 

Η εισαγγελέας έδωσε εντολή για υποβολή προανακριτικού υλικού και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 21.45 η γυναίκα είχε καλέσει το 100 και ζήτησε βοήθεια καθώς, όπως είπε, την είχε μαχαιρώσει ο πρώην σύζυγός της.

Αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και εντόπισαν τη γυναίκα εν ζωή με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η 57χρονη είχε προβεί σε αρκετές καταγγελίες εις βάρος του άνδρα από το φθινόπωρο του 2019. Σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις ο πρώην σύζυγός της είχε συλληφθεί, ενώ σε ένα περιστατικό (τον Σεπτέμβριο του 2021) είχε καταγγείλει τη γυναίκα για ψευδή καταμήνυση. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT