Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι δυο ετών τυλίχθηκε στις φλόγες – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι δυο ετών τυλίχθηκε στις φλόγες – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στην προσπάθεια του πατέρα της να γεμίσει το αυτοκίνητο με βενζίνη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 2 ετών μετά από ανάφλεξη σε όχημα στην περιοχή Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το makthes.gr, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος πατέρας του κοριτσιού βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και έβαζε βενζίνη με μπιτόνι στο όχημα του, ενώ δίπλα βρισκόταν η κόρη του. Τότε, υπό άγνωστες συνθήκες, επήλθε ανάφλεξη και τα ρούχα του παιδιού τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Το 2χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Αγλαΐα Κυριακού. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ, με βαριά εγκαύματα.

Ο 28χρονος πατέρας του κοριτσιού, μετά το συμβάν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οπως αναφέρει το makthes.gr, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT