Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε 8χρονη μαθήτρια που είχε εξαφανιστεί από σχολική εκδρομή

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε 8χρονη μαθήτρια που είχε εξαφανιστεί από σχολική εκδρομή

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι - H μαθήτρια εντοπίστηκε και φέρεται να είναι καλά στην υγεία της

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης όταν μια ανήλικη μαθήτρια εξαφανίστηκε στην περιοχή Ζαγκλιβερίου του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Μετά την κινητοποίηση των αρχών, η μαθήτρια εντοπίστηκε και φέρεται να είναι καλά στην υγεία της. 

Οπως αναφέρει το makthes.gr, πρόκειται για μαθήτρια της β’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Η μαθήτρια φέρεται να εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι και αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Επιπλέον, από κοινού με τις αστυνομικές δυνάμεις, επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, με 2 διασωστικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ, καθώς και η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ (drone) Κεντρικής Μακεδονίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT