Πάρνηθα: Οι Αρχές σκανάρουν για φυτείες ναρκωτικών την περιοχή που δέχθηκαν επίθεση οι εθελοντές

Πάρνηθα: Οι Αρχές σκανάρουν για φυτείες ναρκωτικών την περιοχή που δέχθηκαν επίθεση οι εθελοντές

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να επαναξιολογούν τα σενάρια πίσω από την αιματηρή επίθεση

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση ξυλοδαρμού και επίθεσης με μαχαίρι δύο εθελοντών στην Πάρνηθα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να επαναξιολογούν τα σενάρια πίσω από την αιματηρή επίθεση.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες της «Κ», άνδρες της αστυνομίας «σκανάρουν» για φυτείες ναρκωτικών την περιοχή που οι εθελοντές δέχθηκαν επίθεση από ομάδα οκτώ ατόμων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την Παρασκευή, εθελοντές της ομάδας «Save your hood» συμμετείχαν σε δράση για τον καθαρισμό του δάσους από σκουπίδια. Καθώς η επιχείρηση θα συνεχιζόταν και το Σάββατο, οι εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, περίπου στη 01:30, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στις Αρχές ο 33χρονος, έφθασαν στο σημείο δύο αυτοκίνητα με 8 νεαρά άτομα και άρχισαν να τους ρωτούν γιατί ήταν εκεί. Αφού τους εξήγησαν, τα άτομα μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και απομακρύνθηκαν. Υστερα από λίγη ώρα, όμως, οι νεαροί επέστρεψαν στο σημείο και επιτέθηκαν στους εθελοντές, τραυματίζοντας τον ένα σοβαρά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT