Πανελλαδικές 2024: Οι απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2024: Οι απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ

Το kathimerini.gr προσφέρει στους αναγνώστες του τόσο τις πλήρεις λύσεις των θεμάτων όσο και σχολιασμό τους μέσω της συνεργασίας με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

44" χρόνος ανάγνωσης

Στο μάθημα των Νέων Ελληνικών εξετάστηκαν σήμερα, κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που κλήθηκαν να αναλύσουν ένα διασκευασμένο κείμενο από το Διαδίκτυο και ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη «Ενα παιδί μετράει τ’ άστρα» (1956).

Το kathimerini.gr, όπως κάθε χρόνο, προσφέρει στους αναγνώστες του τόσο τις πλήρεις λύσεις των θεμάτων όσο και σχολιασμό τους μέσω της συνεργασίας με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις των Νέων Ελληνικών  

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Αλγεβρα) την 1η Ιουνίου.

Θα ακολουθήσουν, από τις 3 έως και τις 17 Ιουνίου, οι εξετάσεις σε μαθήματα ειδικότητας, με ενδιάμεσο κενό, λόγω των ευρωεκλογών, μεταξύ 5 και 11 Ιουνίου.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης έχει ορισθεί η 08.30 και έτσι οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00. Η διάρκεια εξέτασης είναι τρεις (3) ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT