Παλαιό Φάληρο: 19χρονος διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

Παλαιό Φάληρο: 19χρονος διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

Ο νεαρός στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει και τους απώθησε αλλά τελικά τον ακινητοποίησαν

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 19χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου το μεσημέρι της Τετάρτης για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα έξω από σχολείο. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός ημεδαπός κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων.

Επειτα από διερεύνηση πληροφοριών, σχετικά με τη δράση του κατηγορούμενου στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα έξω από δημοτικό σχολείο, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα αστυνομικοί κάλεσαν σε έλεγχο τον 19χρονο, ο οποίος στη θέα τους επιχείρησε να διαφύγει και απώθησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -268,9- γραμμ. διαμοιρασμένη σε πέντε νάιλον συσκευασίες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT