Λέσβος: Συνελήφθη με 3 κιλά ηρωίνη

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο ελέγχων σε πλοίο προερχόμενο από Πειραιά και Χίο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 65χρονου για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών προχώρησαν οι λιμενικές Αρχές στη Λέσβο, καθώς σε όχημα ιδιοκτησίας του εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι της Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πλοίο προερχόμενο από Πειραιά – Χίο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.

Ειδικότερα, ο 65χρονος εντοπίστηκε να κατέχει, εντός προσωπικής του τσάντας, μία πλαστική συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,04 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, σε έλεγχο εντός οχήματος ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν τρεις πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού μικτού βάρους 2 κιλών και 848 γραμμαρίων. Οι συσκευασίες ήταν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό τοίχωμα της πόρτας του πορτ μπαγκάζ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, χρηματικό ποσό 830 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, καθώς και το όχημα στο οποίο εντοπίστηκε η ηρωίνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT